kernkwadrantEnergIzer is een individuele workshop. Deze kan worden ingezet wanneer je privé of op je werk problemen ervaart met het gedrag van andere mensen.

Irritaties, strubbelingen of ruzies kunnen (onbewust) enorm veel energie kosten. Wat is het dan mooi als je deze negatieve energie kunt ombuigen in positieve kracht van jezelf. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn dat wanneer jij in je kracht staat, de irritaties etc. zullen stoppen. En toch kan het je zo maar gebeuren! Ervaar het zelf maar!

Want in deze workshop gaan we met het Kernkwadrantenspel aan de slag! In maximaal 3 korte sessies gaan we samen op zoek naar jouw irritatiepunt bij de ander en gaan we kijken naar jouw kwaliteit. Dat lijkt simpel maar is in de praktijk vaak best lastig. Ik begeleid je daarbij om de juiste stappen te nemen.

 

Sessie 1: Ik of I (Engels)
In de eerste sessie gaan we kijken naar de persoon of personen die je irriteren of waar je al een fase verder mee bent en onderhand al ruzie mee hebt. Hoe kunnen zij het voor elkaar krijgen dat ze je met hun gedrag zo negatief beïnvloeden. We maken als er nog genoeg tijd is een begin met het benoemen van de andere onderdelen van het kernkwadrant.

 

Sessie 2: De ander
De keer erop gaan we het plaatje verder invullen zodat niet alleen jouw kwadrant er ligt, maar ook het kwadrant van die ander.

 

Sessie 3: Het systeem
In deze laatste sessie van de workshop komen de inzichten van de voorgaande sessies bij elkaar en wordt het tot één geheel gemaakt. Mooi om telkens weer te zien dat een puzzelstukje op z’n plek valt.

 

De sessies zijn te boeken vanaf 9 januari en kosten € 60,- voor de reeks van 3. Een sessie duurt gemiddeld 20-40 minuten per keer.