Voor diegene die niet bij de pakken wil neerzitten...

Wil je je problemen te lijf gaan, dan biedt Praktijk Colibre je onder andere Sensi-therapie aan. In een optimistische en vertrouwelijke sfeer bied ik je de mogelijkheid, die dingen die jouw lichaam of gevoel in de weg zitten aan te pakken.

Dat kunnen de grotere problemen zijn zoals

  • lichamelijke of mentale (chronische) klachten,
  • problemen met een relatie (partner, ouder-kind, familie of werkrelaties) of
  • voedingsgerelateerde klachten en
  • stress gerelateerde klachten.
Kortom voor dat wat in jouw leven om meer aandacht vraagt en waar jij actie op wilt ondernemen of je eigen verantwoordelijkheid voor wilt oppakken.
Dat kunnen dus grote vraagstukken zijn die je leven bewust of onbewust enorm kunnen beperken of bepalen. Vaak laten we het ver komen voor we iemand om hulp vragen. Maar juist ook voor de kleine signalen in je leven kun je bij mij terecht.
Het is ook mogelijk om langs te komen voor een kort consult voor het meten van
  • voeding (specifieke voedingslijsten voor diëten of gezondheidsprogramma's)
  • allergie
  • edelstenen
Dus sla je vleugels uit... ontdek en ervaar hoe we samen kunnen werken aan meer vrijheid voor jou!

Iedere sessie is afgestemd op jouw situatie

Praktijk Colibre werkt met een mix van verschillende technieken, maar jouw inbreng is daarbij bepalend. Niet dat wat je weet, maar juist dat wat je nog niet weet of niet zo bewust van bent, brengen we aan het licht. Op die momenten is de (h)erkenning voor jezelf vaak groot en dat zet mogelijk iets in gang. Dat wordt met intuïtieve en (energetische) therapie waar nodig verder ondersteund.


biotensorUit een mix van technieken, gebruik ik wat voor jou van belang is

Praktijk Colibre gebruikt bij het testen een biotensor en meet daarmee datgene wat nodig is.


protocolGeen uitgebreide intake - direct starten met een vast protocol

Praktijk Colibre richt zich niet specifiek op de behandeling van een bepaalde klacht, daarom vindt ook geen uitgebreide intake plaats. Ik kan daarom direct beginnen met de sessie.

We werken volgens een vast protocol dat één of enkele keren doorlopen wordt. In dit protocol zijn ook specifieke sub protocollen opgenomen voor bevordering van meer harmonie/balans in het lichaam en ter ondersteuning bij pijn- of burn-outklachten.

Gemiddeld zijn 2 - 4 sessies voldoende om met het verkregen inzicht zelf door te gaan met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.


Eigen verantwoordelijkheid en bereidheid tot samenwerking

Praktijk Colibre gaat uit van eigen verantwoordelijkheid. Dat geldt voor jou maar zeker ook voor mezelf. Wanneer clienten niet door mij of beter door iemand anders geholpen kunnen worden, dan zal ik dat zeker aangeven. Bij (acute of aanhoudende) klachten dient u natuurlijk altijd contact op te nemen met een arts!

Ik werk zeker niet vervangend voor een bezoek aan een arts. Wel graag aanvullend waar dit mogelijk of wenselijk is. Meldt vooraf als u onder behandeling bent of hulpstukken in of op uw lichaam heeft. Ook verwacht ik dat je zelf bereid bent samen te werken met mij voor een optimaal resultaat.


Met hart en ziel, zet ik me voor je in

hart en zielPraktijk Colibre houdt zichzelf aan de grond om zweverigheid te voorkomen. Vanuit deze sterke basis kan ik jou vertrouwen en inzicht bieden. Met hart en ziel zet ik me in voor jouw welzijn, zonder daarbij dat van mezelf uit het oog te verliezen.

Verwacht geen uitgebreide uitleg over wat ik doe, we gebruiken de tijd optimaal. Ik label mijn werk niet behalve met de overkoepelende begrippen energetisch en intuïtief. Ik claim geen resultaten, maar ben blij als het een ander goed gaat. Ervaar gewoon zelf wat deze vorm van coaching/therapie voor jou kan betekenen.