Bekijk de volledige reacties of geef uw eigen reactie (alleen voor cliënten).

 

Heel bijzonder

Ik kwam bij Jolanda voor mijn jongste zoon met buikpijn klachten.
Jolanda voelde al heel snel dat wij een hele speciale en sterke
band hebben samen, en dat ik ook baat zou hebben bij een behandeling. Samen zijn… Read more “Heel bijzonder”

I en R

Bewuster bij dingen stilstaan

Ik heb me laten behandelen omdat ik via via gehoord heb dat jij dit deed. De aanleiding was voor mij het probleem van de eczeem bij mijn handen. Ik was nieuwsgierig naar de inhoud van de therapie.   Ik ben er maar heel… Read more “Bewuster bij dingen stilstaan”

Anoniem

Minder gespannen

Via een goede bekende hoorde ik goede ervaringen over de behandelingen van Sensi-therapie. Hierover heb ik wel eerst telefonisch contact gehad met Jolanda, ze heeft mij een duidelijk beeld geschetst over Sensi-therapie. Echte verwachtingen had ik niet over Sensi- therapie… Read more “Minder gespannen”

S.

Op de goede weg

Ik had niet echt klachten, maar was nieuwsgierig naar de behandeling en wist dat ik je daarmee kon helpen met je ‘huiswerk’. Een echte uitdaging dus voor je! Heel interessant dat de uitkomst van de diverse ‘omzwervingen’ (weet geen vaktermen… Read more “Op de goede weg”

BtW

Veel energie!

Dit was mijn eerst ervaring met Sensi-therapie. Heb al jaren klachten in het heupgebied.
Na afloop voelde ik me prima. Veel energie. En vandaag 11-2 is dat nog zo. Pijn is nog niet weg, maar merk
wel dat… Read more “Veel energie!”

C. te H.

Rust in mijn hoofd

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld door het aanbod van Jolanda om ‘oefenpersoon’ te mogen zijn in het kader van haar opleiding. Als masseur was ik erg benieuwd naar de raakvlakken en zelf erg met persoonlijke groei bezig zijnde hoopte ik dat… Read more “Rust in mijn hoofd”

Erna

Er ging een nieuwe wereld open

Ik ben voor de tweede keer naar Jolanda geweest, en was best wel snel klaar.
Jolanda heeft nog wat vragen gesteld en wat testjes gedaan en toen was ik al klaar.
Er was al zoveel met me gebeurd… Read more “Er ging een nieuwe wereld open”

J.O.

Reis door mijn eigen lichaam

Ik ben via mijn pedicure bij Jolanda terecht gekomen.
Dit omdat ik niet meer echt de rust had en mij niet meer kon ontladen, was dus eigenlijk altijd gespannen.
Ik ben altijd heel sceptisch over dit soort therapie… Read more “Reis door mijn eigen lichaam”

Jet

Ben zo blij!

Ik kwam bij Jolanda met diverse klachten, waarschijnlijk de overgang.
Hoofdpijn, nachtelijk zweten, niet (goed) slapen. Na de sensi behandeling kreeg ik het advies een bepaalde steen onder mijn kussen te leggen en 2 flesjes met druppels die ik… Read more “Ben zo blij!”

Anoniem

Loslaten

Ik ben een paar weken geleden door Jolanda behandeld. Ik liep al een tijdje met het idee dat ik iets moest gaan doen met de dingen waar ik last van had. Toen ik het met haar had over mijn zoon,… Read more “Loslaten”

Esther

Minder in de weerstand…

Net voor de 2e keer geweest, voelde me ook wel rustig maar had het gevoel dat er iets van binnen was geraakt. De volgende dag voelde ik mij moe en emotioneel. Kon me moeilijk concentreren. Dit ebde de volgende dagen… Read more “Minder in de weerstand…”

L. te H.

Bevestiging en verrassing

Via via kwam ik bij Jolanda om een voedingslijst te maken.
Ik had geen idee hoe ze dat zou doen. Ik ben nuchter en zeker niet zweverig en dat is Jolanda ook echt niet. Jolanda is een soort tussenpersoon… Read more “Bevestiging en verrassing”

M.B.

Meer balans

Ik ben blanco naar de eerste sensi-therapie gegaan. Ik had dus ook geen idee wat ik kon verwachten of hoe het zou lopen. Maar ik had al wel een “blanco-goed-gevoel”. Jolanda neemt rustig de tijd voor je en komt vertrouwd… Read more “Meer balans”

Z. te W.

Hoe bijzonder…

Hoe bijzonder was het toen tijdens mijn eigen sessie met Jolanda, naar voren kwam om op dat moment mijn zoontje te behandelen via een foto.
Door mijn eerdere ervaringen met Jolanda, mocht Jolanda dit zonder enige twijfel doen en… Read more “Hoe bijzonder…”

W.M.

Ik ben te nuchter hiervoor

Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van de sensi-therapie en wilde me hiervoor open stellen. Onder het genot van een kop kruidenthee maakte we kennis met elkaar. Hierna richtten we ons op de sensi- therapie.
De biosensor… Read more “Ik ben te nuchter hiervoor”

G.

Nuchter en praktisch maar ook aandachtig en gevoelig

Het leek me fijn om door jou onder (sensi) handen genomen te worden omdat je zowel nuchter en praktisch als aandachtig en gevoelig bent.
Het is goed om op deze manier de wijsheid van het lichaam te laten spreken… Read more “Nuchter en praktisch maar ook aandachtig en gevoelig”

J.S.

Minder ballast

Bedankt voor je rustige en intuïtieve manier van handelen. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat ik ballast uit mijn rugzak heb kunnen verwijderen. Wat een prachtig cadeautje!

F.W.

Indrukwekkend…

Het was heel indrukwekkend… Als ik er nog over nadenk vind ik het toch wel bijzonder dat je in het eerste consult al dingen naar boven hebt weten te halen. Dank voor je adviezen/raad/tips. Ik kom zeker nog een keertje… Read more “Indrukwekkend…”

J.

Ik kon voelen wat er gebeurde

Een bijzondere ontmoeting vanmorgen nadat ik mij had aangemeld als “oefenpersoon” voor een sensi-behandeling van Jolanda. Ik werd hartelijk ontvangen, we kenden elkaar niet en toch voelde het heel vertrouwd om bij Jolanda te zijn. Ik had geen idee wat… Read more “Ik kon voelen wat er gebeurde”

P.S.

Puzzelstukjes die samen vallen

De eerste sessie was fijn, open en snel vertrouwd. Ik was verbaasd over de puzzel stukjes die samen vallen deze week met thema’s die zich net pas geopenbaard hebben. Zo komt steeds het thema kameleon boven, ik pas me aan,… Read more “Puzzelstukjes die samen vallen”

Anoniem

Lekker ontspannen!

Omdat de therapie voor mij nog niet helemaal duidelijk was in het begin, waren mijn verwachtingen laag. Meer van baat het niet, dan schaadt het ook niet.
Ik voelde mij heel rustig, lekker ontspannen en leeg in het hoofd.… Read more “Lekker ontspannen!”

L. te H.

Bijzondere ervaring

Ik vond het een hele bijzondere ervaring.
Ben er met een open mind en zonder verwachtingen in gegaan, en had niet verwacht dat het ongeluk van 19 jaar geleden, waarvan ik dacht dat ik het had afgesloten, weer naar… Read more “Bijzondere ervaring”

W.B.