Hoe bijzonder…

Hoe bijzonder was het toen tijdens mijn eigen sessie met Jolanda, naar voren kwam om op dat moment mijn zoontje te behandelen via een foto.
Door mijn eerdere ervaringen met Jolanda, mocht Jolanda dit zonder enige twijfel doen en vertrouwde ik haar dat toe. Na deze sessie kwam bij mij rust ten aanzien van hem.
En hij? Hij is veranderd van een gesloten kereltje en een binnenvetter, naar een open mannetje die graag zijn stem wil laten horen!

 

W.M.

Ik ben te nuchter hiervoor

Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van de sensi-therapie en wilde me hiervoor open stellen. Onder het genot van een kop kruidenthee maakte we kennis met elkaar. Hierna richtten we ons op de sensi- therapie.
De biosensor die gaf aan waar ze mee moest beginnen, dat vond ik wel bijzonder. Via de drukpunt massage en dmv vragen merkte ze dingen op, die me wel bezig hielden met betrekking tot mijn werk en mij als persoon. Ook het Holistic Pulsing gedeelte ervoer ik als heel ontspannen. Na afloop van de sessie hebben we nog even nagepraat en water gedronken. Ik ervoer Jolanda als een integer persoon en had al snel een vertrouwd gevoel bij haar. Ik voelde me prettig en ontspannen nadat we uit elkaar gingen. Ik kan mij voorstellen dat anderen baat kunnen hebben bij sensi-therapie, maar ik ben hiervoor toch te nuchter hoewel ik het een aparte ervaring vond.

G.

Heel bijzonder

Ik kwam bij Jolanda voor mijn jongste zoon met buikpijn klachten.
Jolanda voelde al heel snel dat wij een hele speciale en sterke
band hebben samen, en dat ik ook baat zou hebben bij een behandeling.

Samen zijn we nu twee keer geweest,ik voel me een ander mens!!
en mijn zoon’s buikpijn is zo goed als weg,maar dat heeft nog even tijd nodig.
Ook fijn om te weten wat de oorzaak van de buikpijn is.

Heel bijzonder om te zien hoe Jolanda dit doet en hoe vertrouwd het ook gelijk
voelt als je bij haar binnen komt.
Heel erg bedankt Jolanda!!! en indien nodig komen we zeker terug!!!

Naschrift door Jolanda: totdat ik dit bedankje las, wist ik niet dat de zoon voor buikpijn klachten kwam. Vooraf wordt geen intake gedaan om te horen welke klachten er zijn. Toch kunnen klachten verminderen als gevolg van de behandeling, omdat ik in de sessies probeer de algehele balans in het lichaam te herstellen. Dat werkt niet voor iedereen, maar als het werkt is het wel heel mooi om mee te mogen maken!

I en R

Veel energie!

Dit was mijn eerst ervaring met Sensi-therapie. Heb al jaren klachten in het heupgebied.
Na afloop voelde ik me prima. Veel energie. En vandaag 11-2 is dat nog zo. Pijn is nog niet weg, maar merk
wel dat er het één en ander gebeurd in het heupgebied. De vele informatie die ik tijdens de behandeling kreeg heeft mijn systeem niet opgeslagen. Ben benieuwd wat ik nog allemaal tegen ga komen. Ik vond dat je het op een prettige rustige manier uitvoerde.

C. te H.

Reis door mijn eigen lichaam

Ik ben via mijn pedicure bij Jolanda terecht gekomen.
Dit omdat ik niet meer echt de rust had en mij niet meer kon ontladen, was dus eigenlijk altijd gespannen.
Ik ben altijd heel sceptisch over dit soort therapie geweest, maar neem dit terug, wat een wonderbaarlijk iets is deze therapie.
Eerst alle eer naar Jolanda. Zo rustig en vertrouwd, je voelde je gelijk thuis.
Ik had geen idee wat er zou gaan gebeuren, maar heb het over me heen laten komen.
Het was een achtbaan van emotie, en een zeer bijzondere reis door mijn eigen lichaam.
Mijn volgende afspraak heb ik nu echt zin in, want je merkt gelijk verschil.
Zo gespannen als ik was, zo ontspannen ging ik naar huis.
Jolanda heeft ook bepaalde oefeningen mee gegeven om weer rustig te worden dit werkt echt.
Tot slot ik ben heel blij dat ik gegaan ben, en voor een ieder die twijfelt ga gerust.
Als er iemand nuchter is ben ik dat, maar ik ga de volgende afspraak met plezier, want ik weet hoe fijn het is om nu al zoveel meer rust te hebben.
Als ik na de volgende sessie ben geweest zal ik zeker weer schrijven, al is het om te laten lezen wat je er aan hebt.

Jet

Bijzondere ervaring

Ik vond het een hele bijzondere ervaring.
Ben er met een open mind en zonder verwachtingen in gegaan, en had niet verwacht dat het ongeluk van 19 jaar geleden, waarvan ik dacht dat ik het had afgesloten, weer naar boven kwam. En eigenlijk had verdrongen. Het heeft mij echt geholpen, er ging een zware last letterlijk en figuurlijk van mij af. Het was voor mij de eerste keer dat ik met Sensi in aanraking kwam. Na de sessie, was ik emotioneel en opgelucht. De volgende dag voelde ik dat de zware last van mij af was. Wil je nogmaals bedanken, en ik vind jou een bijzondere vrouw. Wens je veel succes.

W.B.

Ben zo blij!

Ik kwam bij Jolanda met diverse klachten, waarschijnlijk de overgang.
Hoofdpijn, nachtelijk zweten, niet (goed) slapen. Na de sensi behandeling kreeg ik het advies een bepaalde steen onder mijn kussen te leggen en 2 flesjes met druppels die ik een aantal dagen moest nemen. Gelijk de eerste nacht na inname en alle dagen daarna weer heerlijk geslapen! Bijna geen hoofdpijn meer, nog af en toe een dag. Het zweten is ook over. Ben zo blij!

Anoniem

Minder ballast

Bedankt voor je rustige en intuïtieve manier van handelen. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat ik ballast uit mijn rugzak heb kunnen verwijderen.

Wat een prachtig cadeautje!

F.W.

Meer balans

Ik ben blanco naar de eerste sensi-therapie gegaan. Ik had dus ook geen idee wat ik kon verwachten of hoe het zou lopen. Maar ik had al wel een “blanco-goed-gevoel”.

Jolanda neemt rustig de tijd voor je en komt vertrouwd over.
Wonderlijk, dat de biosensor aangeeft welke behandeling goed is voor je lichaam en geest. In mijn geval dus drukpuntmassage en EFT.

Na de behandeling en ook de dagen daarna, had ik het gevoel dat er blokkades waren opgelost en dat mijn lichaam en geest weer meer met elkaar in balans zijn.

Z. te W.

Puzzelstukjes die samen vallen

De eerste sessie was fijn, open en snel vertrouwd. Ik was verbaasd over de puzzel stukjes die samen vallen deze week met thema’s die zich net pas geopenbaard hebben. Zo komt steeds het thema kameleon boven, ik pas me aan, aan wat mijn omgeving nodig heeft en dit patroon is al in de zwangerschap bij mijn moeder ontstaan. De teksten die Jolanda me liet lezen klopten volledig.

Ik zie uit naar de volgende behandeling.

Anoniem

Lekker ontspannen!

Omdat de therapie voor mij nog niet helemaal duidelijk was in het begin, waren mijn verwachtingen laag. Meer van baat het niet, dan schaadt het ook niet.
Ik voelde mij heel rustig, lekker ontspannen en leeg in het hoofd. Ik heb die avond toen ook heerlijk diep geslapen.

L. te H.

Ik kon voelen wat er gebeurde

Een bijzondere ontmoeting vanmorgen nadat ik mij had aangemeld als “oefenpersoon” voor een sensi-behandeling van Jolanda. Ik werd hartelijk ontvangen, we kenden elkaar niet en toch voelde het heel vertrouwd om bij Jolanda te zijn. Ik had geen idee wat me te wachten stond en bood daarom aan dat ze maar “gewoon” moest beginnen. Na de kruidenthee begon ze met de biosensor, die haar de informatie gaf waar te starten bij mij. Op de ligbank kon ik voelen wat er gebeurde, naast de aanraking van haar handen gebeurde er van alles binnen in mijn lichaam. Tintelende handen, eerst warm en later koud evenals de voeten. Tijdens het napraten was er nog het “broodje gezond”, dit staat voor een EFT (een Emotional Freedom Technique). Bijzonder om te ervaren wat dit met je doet.

P.S.

Bevestiging en verrassing

Via via kwam ik bij Jolanda om een voedingslijst te maken.
Ik had geen idee hoe ze dat zou doen. Ik ben nuchter en zeker niet zweverig en dat is Jolanda ook echt niet. Jolanda is een soort tussenpersoon die doorgeeft wat mijn lichaam (tijdelijk) niet goed kan verdragen. Ik snap het nog niet maar er kwam wel een lijst voedingsmiddelen uit die ik beter kan laten staan. Voeding die me al langere tijd tegen stond maar ook onverwachte voedingsmiddelen. Zeker de moeite van proberen waard om ze een tijdje te laten staan. En voelen wat dat met mijn klachten doet. Het zet je in ieder geval aan tot nadenken en om bewuster naar je eigen lijf te luisteren.

M.B.

Op de goede weg

Ik had niet echt klachten, maar was nieuwsgierig naar de behandeling en wist dat ik je daarmee kon helpen met je ‘huiswerk’. Een echte uitdaging dus voor je! Heel interessant dat de uitkomst van de diverse ‘omzwervingen’ (weet geen vaktermen voor de behandelingen) op mijn lichaam allemaal verwezen naar een reis/weg die door mij – mede ingegeven door het luisteren naar mijn gevoel – al was /ingeslagen.
Voor de goede orde moet je denk ik wel vermelden dat we niets van elkaar weten, geen kennis hebben van ons doen en laten. Na afloop was ik heel ontspannen en relaxed. Na enige dagen geen wezenlijke verandering, maar het heeft me bevestigd om (nog) meer naar mijn lichaam te luisteren en eventuele ‘angsten’ aan de kant te zetten. Kortom, Jolanda bedankt voor een gezellige, maar best wel intensieve ochtend.

BtW

Minder gespannen

Via een goede bekende hoorde ik goede ervaringen over de behandelingen van Sensi-therapie. Hierover heb ik wel eerst telefonisch contact gehad met Jolanda, ze heeft mij een duidelijk beeld geschetst over Sensi-therapie. Echte verwachtingen had ik niet over Sensi- therapie omdat ik geen idee had wat het met mijn onbewust zijn zou gaan doen. Ik ben er dus blanco ingestapt. Wat het met mij heeft gedaan is echt heel bijzonder. Na de sessie was ik moe en perplex wat Sensi-therapie eigenlijk met je kan doen. Een hele bijzondere ervaring. Ik voel me inmiddels minder gespannen. Op naar de 2e sessie. Ik benieuwd wat mijn onbewuste zijn nu aangeeft.

S.

Er ging een nieuwe wereld open

Ik ben voor de tweede keer naar Jolanda geweest, en was best wel snel klaar.
Jolanda heeft nog wat vragen gesteld en wat testjes gedaan en toen was ik al klaar.
Er was al zoveel met me gebeurd na de eerste behandeling dat er geen vervolg sessie meer nodig was.
Ik ben er zo van op geknapt, dat had ik nooit verwacht.
De rust die ik nu al heb, heb ik jaren niet gehad dus ben ik er heel blij om dat ik de stap genomen heb om naar Jolanda toe te gaan.
Dus voor de mensen die dit lezen, en zoiets hebben van helpt dat wel, of wat een onzin.
NIET meer denken maar ga, er gaat een nieuwe wereld voor je open.
Jolanda nogmaals bedankt je bent een fijn mens!

J.O.

Rust in mijn hoofd

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld door het aanbod van Jolanda om ‘oefenpersoon’ te mogen zijn in het kader van haar opleiding. Als masseur was ik erg benieuwd naar de raakvlakken en zelf erg met persoonlijke groei bezig zijnde hoopte ik dat deze therapie hieraan een bijdrage kon leveren.
Het werd een bijzondere ervaring en vooral het intuïtieve van Jolanda vult de therapie erg mooi aan. Jolanda straalt rust uit, dat voelt heel prettig. Erg fijn was dat na de behandeling, terwijl ik had aangegeven dat het zo goed was voor het moment, Jolanda zag dat het nog niet klaar was en we zijn toen nog weer verder gegaan en kwamen we bij de kern van een probleem van vroeger waar ik ook nu nog last van heb.
Daarna had ik tintelende voeten en Jolanda zocht in het boek op waar dat voor staat en dat stuk tekst was echt raak en ook daarin in weer de kern van mijn probleem.
Na die tijd was ik erg moe, maar de dag erna was dat weer over en was ik ook een stuk rustiger in mijn hoofd en ook nu een week later voelt dat nog steeds zo.
Hoewel ik er voor mijn gevoel nog niet klaar mee ben en ik graag nog een sessie wil doen, ben ik erg blij dat ik ben geweest en weer een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling heb gemaakt.

Erna

Bewuster bij dingen stilstaan

Ik heb me laten behandelen omdat ik via via gehoord heb dat jij dit deed. De aanleiding was voor mij het probleem van de eczeem bij mijn handen. Ik was nieuwsgierig naar de inhoud van de therapie.   Ik ben er maar heel open in gegaan. Ik heb het gewoon op me af laten komen. Ik heb nog geen eerdere ervaring met sensi-therapie gehad. Het werken met de biotensor was echter niet geheel nieuw voor mij. Ik voelde me na afloop een beetje raar. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het echte emoties bij mij los zou maken. Het heeft voor mij gewerkt als een eye-opener. Ik sta nu soms bewuster bij dingen stil.

Anoniem

Indrukwekkend…

Het was heel indrukwekkend…

Als ik er nog over nadenk vind ik het toch wel bijzonder dat je in het eerste consult al dingen naar boven hebt weten te halen.

Dank voor je adviezen/raad/tips.

Ik kom zeker nog een keertje terug!

J.

Minder in de weerstand…

Net voor de 2e keer geweest, voelde me ook wel rustig maar had het gevoel dat er iets van binnen was geraakt. De volgende dag voelde ik mij moe en emotioneel. Kon me moeilijk concentreren. Dit ebde de volgende dagen wel weg.
Wat het mij heeft opgeleverd, kan ik nu nog niet goed zeggen. Eigenlijk merk ik soms wel verandering in mijn doen en laten. Ook is er wel een bepaalde rust aan het ontstaan, heb het gevoel dat ik niet meer zo in de weerstand ga! En dat is volgens mij al positief voor de klacht!
Dus in zijn totaal ben ik wel positief!

L. te H.

Nuchter en praktisch maar ook aandachtig en gevoelig

Het leek me fijn om door jou onder (sensi) handen genomen te worden omdat je zowel nuchter en praktisch als aandachtig en gevoelig bent.
Het is goed om op deze manier de wijsheid van het lichaam te laten spreken om er zo achter te komen wat er op dit moment nodig is voor mij. Geen mentaal proces maar puur de reacties van de testen die gemakkelijk te ondergaan zijn.
Na afloop voelde ik me wat zweverig maar Jolanda bracht me weer netjes terug zodat ik veilig naar huis kon rijden.
Nu is er meer energie en doorstroming maar het resultaat op langere termijn moet ik nog even afwachten.
Dank Jolanda voor je tijd en aandacht!

J.S.

Loslaten

Ik ben een paar weken geleden door Jolanda behandeld. Ik liep al een tijdje met het idee dat ik iets moest gaan doen met de dingen waar ik last van had. Toen ik het met haar had over mijn zoon, adviseerde ze om mij eerst te behandelen.

Ik vond het heel bijzonder, dat zij beter mijn lichaam (en de pijnlijke punten) aanvoelde dan ikzelf! Zij voelde waar bij mij de zere plekken zaten. En wanneer we dan in haar boeken keken waar dat voor stond, was dit steeds weer mijn thema: loslaten.
De behandeling gaf mij vooral veel om over na te denken en verder te gaan met mijn bewustwordingsproces. Het bevestigde mij in mijn gevoel waar ik mee aan de slag moet.

Esther