Rust in mijn hoofd

| 0

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld door het aanbod van Jolanda om ‘oefenpersoon’ te mogen zijn in het kader van haar opleiding. Als masseur was ik erg benieuwd naar de raakvlakken en zelf erg met persoonlijke groei bezig zijnde hoopte ik dat deze therapie hieraan een bijdrage kon leveren.
Het werd een bijzondere ervaring en vooral het intuïtieve van Jolanda vult de therapie erg mooi aan. Jolanda straalt rust uit, dat voelt heel prettig. Erg fijn was dat na de behandeling, terwijl ik had aangegeven dat het zo goed was voor het moment, Jolanda zag dat het nog niet klaar was en we zijn toen nog weer verder gegaan en kwamen we bij de kern van een probleem van vroeger waar ik ook nu nog last van heb.
Daarna had ik tintelende voeten en Jolanda zocht in het boek op waar dat voor staat en dat stuk tekst was echt raak en ook daarin in weer de kern van mijn probleem.
Na die tijd was ik erg moe, maar de dag erna was dat weer over en was ik ook een stuk rustiger in mijn hoofd en ook nu een week later voelt dat nog steeds zo.
Hoewel ik er voor mijn gevoel nog niet klaar mee ben en ik graag nog een sessie wil doen, ben ik erg blij dat ik ben geweest en weer een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling heb gemaakt.